Old Barn, Oxfordshire

Set in a stunning lakeside location, this modern barn conversion designed by Waind Gohil & Potter elicited a suitably bold and contemporary landscape design response.

We designed a new swimming pool with a unique, handmade rolling wooden cover (doubling up as a safety precaution and entertaining space) set within partially enclosed lawns allowing filtered views to the lake beyond whilst giving a sense of privacy and enclosure.

The garden includes a separate gym and bespoke children’s play area hidden within the outer garden, which merges without defined boundaries to the woodland and views beyond. Untreated estate fencing adds a traditional rural feel to the perimeter and softens the transition from modern house and garden into the surrounding countryside.

Completed Autumn 2016

© Anthony Coleman

1500 photo pipe
web pics 1000pix wide edited 9
web pics 1000pix wide edited 6
web pics 1000pix wide edited 7 copy

© Anthony Coleman

Old Barn 1 1000pix2
web pics 1000pix wide edited 8 copy

Get in touch to see how we can help you

 

Contact us